Must know over PSD naar HTML diensten

Via internet community’s en de interactieve en makkelijk toegankelijk social media zoals Twitter en Facebook zijn de mogelijkheden tot verbetering van dienstverlening ook erg booming. Mensen zijn mondiger en hebben ook meer mogelijkheden om zich te uiten.

Dus wanneer je een website laat ontwikkelen kies dan voor een uniek, functioneel en klantvriendelijk ontwerp. Door PSD te laten converteren door slicers en webbasers naar platvormen met de beste eigenschappen zoals HTML of Wordpress kies je voor een sjabloon met een volledige functionaliteit.

Must knows over webbasing diensten

PSD conversie

Wat zijn PSD conversie technieken? Deze hebben betrekking op verschillende strategieën in ontwikkelen en ontwerpen van websites in standaard PSD-bestanden. Echt goede slicers en webbasers kunnen ervoor zorgen dat PSD bestanden worden omgezet naar gestandaardiseerde systemen die op alle schermen en platvormen even goed gelezen kunnen worden.

Gemeenschappelijke PSD pakketten

Er zijn vele vormen van PSD conversies die je kan gebruiken. Vaak zie je volgende diensten terug op basis van volgende formats:

 • XHTML pakketten:
  Je kan indrukwekkende ontwerpen in PSD versterken door te converteren naar XHTML-systemen. Met strenge XHTML-geldige codes, kan je garanderen dat jouw PSD ontwerp je gewenste webdesign zal aanvullen. Onder deze categorie valt PSD converteren naar XHTML, Responsive, E-mail en mobiele formaten. Deze worden beschouwd als standaard formaten in de business.
 • CMS pakketten:
  Content Management Systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal vereisen verschillende eisen. Veel bedrijven kunnen PSD-bestanden omzetten naar HTML. Echter bedrijven die optimaal PSD bestanden kunnen omzetten in een WordPress template, zijn schaarser. Omdat er een andere set van vaardigheden en kennis vereist is.
 • e-Commerce pakketten:
  Je moet formaten krijgen met betere eigenschappen op klantenservice, betalingsvoorwaarden en interactiviteit als je website echt succesvol wil maken. PSD bestanden omzetten naar een webshop is een nieuwe uitdaging voor de traditionele slicers en webbasers.

Vijf Must-Dos met uw PSD naar HTML conversies

Voor een moderne en gebruiksvriendelijke website kan je steeds terugvallen op webdesign en programmeer professionals. Echter, op vlak van PSD bestanden converteren moet je rekening met de specifieke eigenschappen van deze taak.

Dingen die slicers en webbaser kunnen doen om de waarde van hun dienstverlening te waarborgen zijn de volgende:

 1. Garandeer dat de conversie handmatig wordt gecodeerd
 2. Zorg voor webbrowser compatibiliteit
 3. Controleer op geoptimaliseerd conversie
 4. Communiceer over het werkproces
 5. Verzeker de kwaliteit van het eindproduct

Aarzel niet om duidelijkheid te vragen aan je opdrachtgever. Verzorg de conversie kwaliteit van elke webpagina.

Normen van de hoogste kwaliteit

Cross-browser compatibiliteit moet worden gewaarborgd, omdat het de zichtbaarheid van je de website bepaald. Google, Yahoo, Bing en andere zoekmachines moeten in staat zijn om jouw codes te lezen.

CSS codering moet kleine bestanden opleveren zodat website snel kan laden.

Optimalisatie is een essentieel onderdeel van het coderingsproces. Je moet zorgen dat je code zoekmachine geoptimaliseerd is.

Als je bedrijf deze normen kan verzekeren voor ieder project, kan je een website maken die esthetisch aantrekkelijk en functioneel is.

Wat maakt converteren van PSD naar HTML zo uitdagend?

PSD conversie naar HTML kan bedrijven heel erg goed dienen, omdat ze de branding en reputatie bevorderen. Tegenwoordig kan je ook PSD bestanden converteren naar CMS systemen zoals Wordpress.

Waar kan je kwalitatieve conversie diensten vinden?

Er zijn duizenden online aanbieders die bereid zijn om jouw PSD bestanden te coderen en converteren. Er heerst dan ook grote concurrentie. Conversie diensten kunnen zich onderscheiden door:

 • Redelijk geprijsde diensten
  Prijs marges zijn gebaseerd op de complexiteit van het ontwerp en de lay-out.
 • Snelle doorlooptijd
  Hoewel de kwaliteit van diensten echt tijd kost, kan je je onderscheiden door binnen 2 dagen de conversie af te ronden.
 • Flexibiliteit van webbasing diensten
  Je HTML conversie uitbreiden naar andere platformen, waaronder HTML5, Joomla, WordPress, osCommerce en zelfs Magento.

Deel dit ook op sociale media:
Wilt u op de hoogte blijven over de lancering van ons platform?

Schrijf u nu in en ontvang een email zodra ons platform gelanceerdt wordt

© 2015 Slicer-vinden. Alle rechten voorbehouden.