De voordelen van slicing uitbesteding

Wanneer je vaststelt dat je in je ontwerpproces een slicer/webbaser nodig hebt om uw PSD ontwerp te snijden en te converteren naar HTML zal je vaststellen dat er heel veel bedrijven zijn die aanbieden om deze taak voor je te doen.

Ontdek de voordelen van slicing en webbasing uitbesteding

Webbasen is handmatige codering

Bij het converteren van een PSD bestand naar HTML is het slicen, het snijden van het ontwerp in aparte afbeeldingen erg belangrijk. Het omzetten van deze afbeelding naar HTML programmeercode, het zogenaamde webbasen, is echter nog veel ingewikkelder.

Wanneer je een de taak van het slicen / webbasen wil uit besteden aan een extern bedrijf zorg dan dat zij ook het handmatig coderen erg goed in de vingers hebben.

Webbasen: fouten in het handmatig coderingsproces

Fouten in het handmatig coderingsproces zullen de kwaliteit van je website op alle vlakken negatief beïnvloeden.

Tegenwoordig heb je erg veel webbrowsers. Je gehele webdesign moet dus evengoed toonbaar op ieder van deze webbrowsers.

Webbasen moet nauwkeurig. De minste fout in je handmatig codeerproces komt dus in 1 of meerdere webbrowsers gelijk in beeld. Fouten in de codering van je website hebben ook negatieve invloed op de functionaliteit van je website. Zodat je website erg traag laad.

Slordige code

Een website met slordige code heeft hier ongetwijfeld negatieve invloed van op vlak van minder goed gevonden worden in de zoekmachines. De robots van de zoekmachines herkennen namelijk website met code die niet perfect is en kennen ze een slechte quotering toe aan deze websites.

Websites met een cleane code die goed gestructureerd is worden dus beloond door de zoekmachines. En krijgen een hogere ranking dan website met fouten in hun codering.

Gespecialiseerde bedrijven

Mensen zien meer en meer het belang van een cleane code in en beseffen dat ze pas echt een commerciële website hebben wanneer de code helemaal gestructureerd is.

Mensen zien dus ook in dat het erg belangrijk is om een echt gespecialiseerd bedrijf voor PSD naar responsive HTML in handen te nemen dat hun PSD bestanden kan converteren naar HTML.

Het slicen en webbasen is een echt specialistische industrie geworden. Waar de reputatie van een bedrijf of een specifieke slicer of webbaser erg belangrijk zijn.

Vertrouwen

Garanties alleen zijn voor bedrijven die slicing en webbasing diensten aanbieden niet voldoende. Een goed gevulde portfolio en flink wat positieve testimonials zijn erg belangrijk om vertrouwen te wekken. Net als de mogelijk te bieden om met bestaande klanten te overleggen. Deze opties moet vertrouwen uitstralen en nieuwe klanten aantrekken.

De voordelen van het omzetten van PSD bestanden naar HTML

Een belangrijk voordeel van de conversie van PSD bestanden naar HTML is de compatibiliteit met verschillende webbrowsers. Dit betekent dat jouw website of blog in staat is om op alle bestaande webbrowser en platforms zoals Internet Explorer, Mozilla, Safari en Chrome even goed te lezen zal zijn.

Hierdoor kunnen meer potentiële klanten je website en uiteraard ook je bedrijf leren kennen. En dus je product of dienst aanschaffen.

PSD bestanden converteren naar XHTML

De unieke en prachtige ontwerpen die XHTML-bestanden bieden is een van de voordelen van PSD naar XHTML conversie. PSD bestanden converteren naar XHTML zal ook helpen bij het bereiken van meer uniformiteit binnen de website in verschillende aspecten, zoals lettertypes, kleuren, en het beeldformaat.

Andere belangrijke voordelen van PSD bestanden converteren naar XHTML zijn de comptabiliteit met verschillende webbrowsers.

Het omzetten van PSD naar WordPress

Een groot voordeel PSD bestanden converteren naar WordPress is dat je in staat bent om de vele functies die een Wordpress gebaseerde website heeft te gebruiken.

Aangezien WordPress een geheel gratis CMS is maken vele kleine bedrijven en particulieren hier gebruik van.

Wat ook een erg belangrijk voordeel is van PSD bestanden converteren naar WordPress is dat je website gelijk compatibel wordt met veel verschillende webbrowsers.


Deel dit ook op sociale media:
Wilt u op de hoogte blijven over de lancering van ons platform?

Schrijf u nu in en ontvang een email zodra ons platform gelanceerdt wordt

© 2015 Slicer-vinden. Alle rechten voorbehouden.